Mini en Campings


vakantie drenthe.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Mini en Campings
Beekdal
Beekdal.com
http://www.beekdal.com/

De Biggenhof
De Biggenhof
http://www.biggenhof.nl

De Boemerang
De Boemerang
http://www.boemerang.nl

De Brinkhoeve
Website minicamping de brinkhoeve noord-sleen. een vekabo camping in een mooie rustige omgeving. in de omgeving van emmen in de provincie drenthe. saksische boerderijen, de brink en prachtige bossen en heidevelden. hunebed dichtbij. de papeloze kerk tussen sleen en schoonoord. de camping is uitermate geschikt voor 50+ en andere rustzoekers.
http://www.debrinkhoeve.nl/

De Deelderij
Onze appartementen en mini-camping bevinden zich in het hartje van de bosrijke provincie drenthe in het dorpje schoonloo. uniek gelegen voor het maken van uitstapjes, fiets- en wandeltochten. op ons verblijf kunt u volop genieten van de rust en ruimte die de drentse omgeving biedt. de drie appartementen bevinden zich achter in onze verbouwde boerderij en zijn bestaan uit een hal, douche/ toilet, zitkamer ( met keukenblok, koelkast en kookgelegenheid) en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. alle appartementen zijn voorzien van centrale verwarming, kleine kleurentelevisie en een eigen terras. de camping is circa een halve hectare groot en is verdeeld in tien ruime kampeerplaatsen met aansluitpunten voor elektra. op de camping is een goede en schone sanitaire voorziening in de vorm van een douche-, was- en toiletaccommodatie.
http://www.deelderij.nl

De Gele Broek
De Gele Broek
http://www.gelebroek.nl

Emmer Dennen
Mini camping emmerdennen, nu ook caravan te huur.
http://www.emmerdennen.nl

Kampeerboerderij Sonneclaer
Kampeerboerderij sonneclaer in drenthe is een echte boerderijcamping. op deze mini-camping in drente kunt u kamperen bij de boer en kennis maken met biologische melkveehouderij. de camping op de boerderij in drete heeft 20 staandplaatsen. in het naseizoen kunt u aantrekkelijk kamperen op de landschaps en natuur camping. kampeerboerderij sonnecaer is een svr boerderijcamping in het landelijk gebied. vakantieboerderij sonneclaer is in de zomer en het naseizoen een uitstekend rustig plek om vakantie in drenthe te houden, en met name om te genieten van het landschap rondom de mini camping. op het biologische melkveebedrijf kunnen kinderen spelen, pony rijden, paarden verzorgen, koeien voeren, kalveren voeren, hooi voeren en leren hoe het leven op de boerderij is. op de speelplaats kunnen de kinderen sporten en spelletjes doen. de vakantieboerderij is ideaal voor kinderen. de camping is gelegen in de buurt van het drents-fries woud.vanaf de kampeerboerderij heeft u uitzicht over het drentse landschap. de camping heeft de volgende voorzieningen: speelplaats, parkeergelegenheid, recreatieruimte, sportveld, jeu de boulles baan, speelgelegenheid. vakantie in friesland op een landschappelijke camping. vanaf de camping kunt u met de informatie aan de receptie divers fietsroutes en wandelroutes afleggen. vakantie in drenthe. in de directe omgeving van de camping zijn voldoende attracties:zwembad, ijsbaan, dierentuin emmen, museum, wandelroutes, fietsroutes, hunnebed, schaapskooi, speelstad oranje, huifkar verhuur.
http://www.sonneclaer.nl

Kom Es An
Kom es an! - kamperen bij de boer.
http://www.homepages.hetnet.nl/~heitland/

Pieterom
Camping pieterom, de camping van sleen (coevorden)! camping pieterom is aangesloten bij de vekabo, de vereniging voor kamperen bij de boer. camping pieterom is een kleine groene camping in drenthe op een paar km afstand van emmen met het noorderdierenpark. ook is er een zwembad in de buurt, het bosbad noord-sleen. vlak in de buurt zijn de recreatieplassen ermerstrand en de kibbelkoele...
http://www.pieterom.nl/

Witte Zand
Camping-groepsaccommodatie t'witte-zand', meppen, drenthe, op onze accommodatie in zuid-oost drenthe kunt u het platteland horen ruiken en voelen.
http://www.twittezand.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid