Groeps Accommodatie


vakantie drenthe.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Groeps Accommodatie
Alberthoeve
De groepsaccommodatie “ de alberthoeve” in drenthe is uitermate geschikt voor groepen die een vakantie met paarden willen. de groepsaccomodatie is een vakantieboerderij voor ruiters die in het drents-friese woud willen leren paardrijden, mennen, ponyrijden, of op zoek zijn naar een paardenstalling. vanaf de boerderij rijdt u via de ruiterpaden meteen de drentse natuur en het bos in. het groepsverblijf in drente is eveneens geschikt voor een familiereünie of andere groep. de accommodatie is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. in de directe omgeving vindt u een wandelroute en een fietsroute om te wandelen of te fietsen. andere accommodaties op de vakantieboerderij zijn: bungalow, vakantiehuisje vakantiewoning, vakantieverblijf, appartement, huisje, appartementen, vakantiewoningen. bij de alberthoeve kunt u kamperen op de kampeerboerderij, natuur en landschapscamping, camping, minicamping, boerderijcamping. de groepsaccomodatie ligt in de omgeving van ruinen, dwingeloo, diever, zorgvlied, wapse, wapserveen, uffelte, havelte, ansen, witteveen, lhee, dieverbrug, geeuwenbrug, wittelte.
http://www.alberthoeve.nl/

Anderhoes
Groepsaccommodatie voor vakantie, studiedagen, reünies en therapiegroepen, ook voor gehandicapten
http://www.anderhoes.nl/

Baanderhoeve
Baanderhoeve
http://www.baanderhoeve.nl/

Boerhaarshoeve
Boerhaarshoeve
http://www.boerhaarshoeve.nl/

Borckerhof
De borckerhof in orvelte drenthe, groepsaccommodaties, conferentiecentrum en congrescentrum drenthe nabij westerbork, emmen en assen.
http://www.borckerhof.nl/

De Gele Broek
De Gele Broek
http://www.gelebroek.nl

De Hullen
Kampeerboerderij de hullen uit roden
http://www.dehullen.nl

De Imkerhof
De Imkerhof
http://www.imkerhof.nl

De Uitspanning
Op uitspanning.nl vindt men een uitgebreid overzicht van de beste en meest populaire websites van nederland. uitspanning.nl is een onderdeel van startplaats.nl
http://www.uitspanning.nl

De Vier Eiken
Groepsaccommodatie met hoge kwaliteit voor een heerlijk familieweekend in drenthe. 10 slaapkamers, huiselijk, sfeervol, prachtige omgeving, veel ruimte en natuur.
http://www.de4eiken.nl

De Vrije Vogel
De Vrije Vogel
http://www.devrijevogel.nl

De Zwerfsteen
De zwerfsteen in roderesch: groepsaccommodatie en dag activiteiten waaronder buitensport in combinatie met vergaderen
http://www.zwerfsteen.nl/

GroepsAccommodatie Friesland
Groepsaccomodatie in friesland is geschikt voor een familiereünie of familie weekend voor groepen van 20 - 24 personen. de groepsaccomodatie kan tevens gebruikt worden als vergaderruimte in friesland of cursusruimte in friesland. de gehele accommodatie is op de begane grond, en daarmee geschikt voor gehandicapten (rolstoelvriendelijk). de groepsaccomodtie is geoutilleerd met een groepsruimte, moderne luxe keuken en een gezellig terras. op het terras kunt u prima een barbecue organiseren tijdens uw familiereunie. op de groepsaccomodatie boarnshiem wordt u gastvrij ontvangen voor een ontspannend verblijf op het friese platteland. in de directe omgeving vindt u een wandelroute en fietsroute om te wandelen of te fietsen. meer informatie over uw vakantie vindt u bij friesland vvv. in de directe omgeving van de groepsaccommodatie zijn voldoende attracties:zwembad, ijsbaan, dierentuin, schaatsbaan, natuur, fietsroutes, wandelrouters. de groepsaccomodatie ligt in de omgeving van: drachten, oldeboarn, sneek, heerenveen, tijnje, grouw,joure, gorredijk, leeuwarden, akkrum. de groepsaccomodatie is geschikt voor 15 personen, 18, 19, 21,23,25 personen.
http://www.boarnshiem.nl

Groepsaccommodatie Huntershof
Aangenaam verblijven in gezellige groepsaccommodatie in diever (drenthe).geschikt voor 10- tot 42 personen. voor familie bijeenkomsten, cursussen, groepen enz. zelfverzorging of volpension, alles is mogelijk.
http://www.huntershof.nl

Het Gebint
Het Gebint
http://www.hetgebint.nl

Het Kasteel
Voor groepsaccommodatie, familieaccommodatie of een verblijfplaats voor een kleine groep in het mooie en bosrijke drentse plaatsje diever is het kasteel uw adres!
http://www.kasteeldiever.nl/

Hondelhoeve
Hondelhoeve -
http://www.hondelhoeve.nl/

Hubertushoeve
Aangenaam verblijven in gezellige groepsaccommodatie in diever.geschikt voor 20- tot 24 personen. voor familie bijeenkomsten, cursussen, groepen enz. zelfverzorging of volpension, alles is mogelijk.
http://www.hubertushoevediever.nl/

Jonckers Hoeve
De jonckers hoeve is een gezellig ingerichte groepsaccomodatie te drenthe
http://www.jonckers-hoeve.nl

Kozakkenhoeve
Verscholen in het oude zanddorp dalen ligt de kozakkenhoeve. prima ingericht als bed & breakfast accommodatie maar ook een gerieflijk onderkomen voor groepen tot 25 personen op basis van zelfverzorging.
http://www.kozakkenhoeve.nl

Meeuwenveen
Meeuwenveen
http://www.meeuwenveen.nl/

Mooi Oavelt
Bent u op zoek naar een gezellige familie camping, of een kampeerboerderij voor groepsvakantie of familiereunie? bij 'mooi oavelt' bent u zeker van een geslaagde vakantie of een succesvol groepsuitje.
http://www.mooioavelt.nl/

Oldendieverhof
Oldendieverhof
http://www.oldendieverhof.nl

Onze Boerderij
Groepsaccommodatie onze-boerderij wapse, drenthe. landelijke omgeving. comfortabele en sfeervolle groepsaccomodaties voorzien van nodige privacy
http://www.onze-boerderij.nl

Onze Boerderij
Groepsaccommodatie onze-boerderij wapse, drenthe. landelijke omgeving. comfortabele en sfeervolle groepsaccomodaties voorzien van nodige privacy
http://www.onze-boerderij.nl/

Steenbergershoeve
Groepsaccommodatie drenthe: de steenbergerhoeve. luxe groepsaccommodatie, te zuidwolde, drenthe,voor groepen van 10 tot 40 personen
http://www.steenbergerhoeve.nl/

Zevenhof
Gasterie voor zakelijke en recreatieve groepen
http://www.zevenhof.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid