Attracties en Galeries


vakantie drenthe.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Attracties en Galeries
Arnold
Arnold
http://www.kunstgalerie-arnold.nl/

Beelden In Gees
Beelden In Gees
http://www.dehullu-gees.nl/

Collectie Harms
In de loop der jaren heeft kunsthandelaar harms zich gespecialiseerd in de hedendaagse figuratieve schilderkunst, waarbij het accent ligt op de zogenaamde noordelijke realisten. belangrijke vertegenwoordigers van deze stroming zijn sam drukker, henk helmantel, pieter knorr, pieter pander en piet sebens, van wie recent werk in de galerie te zien is. voorts zijn sinds kort schilderijen van willem van veldhuizen aan onze verkoopcollectie toegevoegd.
http://www.collectieharms-rolde.nl/

Galerie Bakker
Galerie bakker, (the netherlands) art galery with expositions of contemporary, mainly figurative work of professional dutch artists.
http://www.galeriebakker.nl/

Kunstpaviljoen
Het kunstpaviljoen is een museumhuis waarin gewoond wordt door de verzamelaars. de hedendaagse stijlkamers zijn ingericht met unica van nederlandse kunstenaars en vormgevers. de gehele inrichting bestaat uit unica of prototype afkomstig van studenten van o.a de design academy van eindhoven, rietveld academie en artez arnhem.
http://www.kunstpaviljoen.nl/

Maya Wildevuur
Galerie wildevuur te hooghalen is gespecialiseerd in het presenteren van hedendaagse figuratieve kunst. galerie wildevuur is gevestigd op het uitgestrekte landgoed hiemstrastate, gelegen in de bossen van het drentse plaatsje hooghalen.
http://www.wildevuur.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid