Herberg en Pension


vakantie drenthe.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Herberg en Pension
Herberg De Hondsrug
Herberg de hondsrug is een nieuw, gastvrij hotel, aan de rand van het drentse brinkdorp eext. de prachtige, nog rustige omgeving van de drentse hondsrug met bossen, heidevelden, hunnebedden, vennen en het stroomdallandschap van de drentse aa en de hunze biedt voor elk wat wils.
http://www.herbergdehondsrug.nl

Het Rustige Heuveltje
Pension het rustige heuveltje is rolstoelvriendelijk, heeft vol en half pension, logies en ontbijt en er heerst een huiselijke sfeer. het ligt tussen dwingelerveld en het drents friese wold, in dwingeloo en ideaal voor wandel- en fietsroute's door bos en heide door drenthe, vlak bij vindt u de schaapskooi en het planetron.
http://www.hetrustigeheuveltje.nl

HofFMannsvertellingen
Hotel restaurant hoffmann's vertellingen. wandelen of nordic walking langs het drenthe pad, fietsen, pitch & putt, golfen, forelvissen. een goed en goedkoop drie sterren familiehotel met ouderwets gezellige sfeer en verzorging, heeft uitstekende kamers voorzien van draadloos internet, waarvan drie aangepast voor ouderen en mindervaliden, een met zorg ingericht restaurant, een gezellige herberg, goede faciliteiten voor feestjes en bijeenkomsten en een prima keuken. bijzondere fiets- en wandelroutes en vlakbij de golfbaan van golfclub havelte en de forellenvijvers in koekange!!
http://www.hoffmannsvertellingen.nl

Pension De Bron
Luxe pension in drenthe voor overnachtingen
http://www.pensiondebron.nl

Triente
Duizenden jaren geleden wisten ze al waar je moest zijn voor rust en natuurschoon. de romeinen noemden het triënte. nu heet het drenthe.
http://www.triente.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid